Gårdsby-Sandsbro www.gardsby.se
21:25 Torsdag 25 Jul 2024
 
 
www.gardsby.se
Händer härnäst...
25/7Gudstjänst i Gasslanda (SvK)..
2/8Lie- och slåtterkurs..
4/8Gudstjänst i Gårdsby kyrka (Sv..
11/8Slåtterdags på ängen Tussudde..
Navigation
Kontakt
GårdsbyBladen
Hembygdsportal Gårdsby
Utflyktskartor
Strömavbrott
Webb-kamera
Kolla eldningsförbud
Artiklar
FAQ
Länkar
Sök
Nyaste artiklar
Gårdsby socken
Trollbackens försko...
Grupper och arbete p...
2 Köp hembygdsböck...
Kulturrundor i Gårdsby
Logga in
Användarnamn

LösenordFörlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Artiklar: Evenemang (hänt)
GSR: GårdsbyRundan 2007 - konstrunda
GÅRDSBY-rundan - en vårutflykt som bjuder på konst, hantverk och natur En ny hantverks- och konstrunda som sockenrådet planerar blir verklighet i vår! Då visar hantverkare och konstnärer upp sina skiftande alster. Förra (första) Gårdsby-rundan ägde rum 14-15 april 2007 och visade vad traktens konstnärer och hantverkare gör. Utställningsplatserna markerades med blågula koner.

Gårdsby kulturrunda 2011
Välkomna till den årliga konst- och hantverksrundan i Gårdsbytrakten. Som aptitretare ges här några smakprov! Välkomna säger Gårdsby sockenråd

Gårdsby-dagarna
Hela trakten visar upp sig och bjuder på aktiviteter under augusti varje år sedan 1999 på Gårdsby-dagen. Det är sockenrådet och LRF som har hållit traditionen igång. Om du klickar på Läs mer, kan du titta tillbaka på många av Gårdsby-dagarna.

Gårdsbydagen 2006
Så gick ännu en Gårdsbydag av stapeln – den åttonde - i år på Villa Vik i Sandsbro - idag restaurant och konferenslokal, en gång i tiden världsstjärnan Christina Nilssons hem. En hel del Gårdsby- och Sandsbrobor trotsade en mulen augustihimmel och tog del av folkmusik, naturgudstjänst, tipsrunda och innehållsrika föredrag. För att inte tala om Christina Nilssons vackra sång – på dagen 163 år sedan hon föddes…

Gårdsbydagen 2007 i Ekesås
I augusti i år hölls den tionde Gårdsbydagen: den årliga familjedagen då trakten och byarna bjuder in till aktiviteter och rundvandringar. I år hölls Gårdsbydagen på Ekesås är Leif och Anna-Lena Johansson hade upplåtit sin fina gård. Här berättar Micaela Maurin, som börjat gymnasiet i Växjö, om sina intryck.

Gårdsbydagen 2008 i Björnamo
Gårdsbydagen i Björnamo tio-årsjubilerande familjefest och publikrekord

Kulturrundan 2009
När våren kommer nu i april bjuds som sedvanligt på kulturrunda med nya och gamla utställare. Då kan man också passa på att njuta av en naturskön runda genom Gårdsby. Så packa din fikakorg och njut av vad trakten har att erbjuda! Lördag 18 april och söndag 19 april kl 11–17 är du välkommen till ateljéer och utställningar. Karta hittar du på länken till vänster (Gårdsbyrundan 2009) Den finns även på Toftastrands konditori i Sandsbro och på biblioteken. Titta efter blågula koner!
 
Bekämpa Spammen! Klicka här!


DHTML Menu / JavaScript Menu - Created Using NavStudio (OpenCube Inc.)